emilieanneeli -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Filmkveld! (bilder) DEL 1Hei!

Jeg har vel egentlig tatt meg en pause. Uten å si ifra, heheh.. Men er ikke i humør til å blogge nå, så her kommer bildene.


 • 13.06.2012  Halloo! 

  Sorry for at jeg ikke blogga i går.. Var å så på jentenes håndballtrening og guttenes fotballkamp med noen folk! Kos da:) Og det kommer en outfit etterpå, men må løpe nåå!

  The Butterfly

  Sorry for at det er lite, kopierte fra weheartit. Det er i hvertfall et bilde!

  Må løpe til skolen nåå. Hade <3 og sorry for sykt dårlig innlegg.

 • Felicia:  Dette innlegget er dedikert til min nydelige bestevenn, Felicia!

  Helt siden 2. klasse. Du tok i mot alt og alle, hadde alltid et smil på lur. Du har ALLTID vært der og er en av mine aller beste venner! Du får meg alltid i godt humør og er aldri lei deg. Du bryr deg når jeg er lei meg, og skuffer aldri! Jeg er sykt glad for at jeg har deg Felicia! 

  Elsker deg, jentami! <3

 • Når jeg får kameraet tilbake skal jeg..  .. ha outfit nesten hver dag, ukens spørsmål, spørsmålsrunde, bildedryss, blogge hver dag, quotes og mye mer! At jeg ikke har kamera er en stor ulempe ja.. ://
 • Litt info om fremtidsblogging  Hei dere!

  Nå ligger jeg å hører på Take Care, verdens beste sang! Men, som dere sikkert vet har jeg ikke blogga på en god stund. Og det er en grunn til det. Jeg har ikke blogglyst. 

  JEG + KOMMENTARER=GLAD MEG.

  GLAD MEG + BLOGG= MOTIVASJON.

  MOTIVASJON + BLOGG= MAASSEE BLOGGING.

  Der fikk jeg forklart det. Og det at jeg ikke blogger gjør det jo værre. Jeg har jo ikke kamera for tiden heller... Men jeg skal få det til! Men da må dere hjelpe til, hvis dere i det hele tatt vil at jeg skal forsette :) 

  Takk for meg. 

  Der har du meg! (Teksten)

 • gjeste innlegg!  Hallo!

  Jeg heter Sara fra https://saraevenseeen.blogg.no. Ja jeg er bestevennen til Emilie, og Emilie du rocker du! Du er en fantastisk person, driit flink til å synge og bare best! Er ganske sliten så jeg orker ikke skrive så masse nå, men kanskje vi kan gjøre det en annen gang også :) You rock girl!
  I love you!


   

 • minispørsmålsrunde  Heei! Siden jeg ikke har noe å blogge om tenke jeg at jeg kunne ha en spmrunde! OG NEI, JEG SVARER IKKE PÅ VIDEO PGA KAMERAET ER BORTE. Noe dere lurer på? :)


  Sommer ♥ Foressten! Det var sykt fint vær i stad! Hørte at det var det i Oslo og :))

 • EN MÅNED I DAG!  Hei, supersøte! I dag er bloggen en mnd, og Michelle feirer med å lage en stop motion til dere! Men den kommer ikke ut før videoen er ferdig, og denne er dedikert til et supersøtt nesten-kjærestepar! <3 Sangen vi stop motion'er til er >DENNE SANGEN< 

  Snakkes! <3

 • Liten pause.  Hei.

  Det har skjedd noe dumt, så jeg tar meg en pause, i hverfall til i morgen. Har ikke blogglyst i det hele tatt. 

  Snakkes

 • Må ha header!  Hei, søte! ❤

  Må ha header snart, så om noen av dere (som jeg kjenner) vil ha header-photoshoot med meg en dag hadde det vært fiiint ❤


  Haha!

  Noen som gleder seg til 30. mai foressten? :DDDDDDDDDDDDD

  Gidder ikke blogge mer i dag! Natta, søte ❤❤

 • Les mer i arkivet Juni 2012 Mai 2012 April 2012
  hits