emilieanneeli -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Lillesøsteren min fyller år i dag!I dag blir min lille lillesøster 3 år! Vi feiret med venner og familie. 

 


Gratulerer med dagen, lille prinsesse! <3 Kjempe glad i deg!

Vi snakkes etterpå puser!

 

 • Hei og hopp  Hei. Nå skal jeg snaart på skolen. Blææ! Vi har verdens kjedeligste lærere også! Glæd mæ te ungdomsskolen. Det er bare 1 år igjen ca. Og der er det MYE bedre. Men det som er negativt er at vi blir delt i nye klasser... Stakkars oss. Altså; klassen vår er helt perfekt! Mange av oss er like, og ingen er "tapere" hvis du skjønner. Og jeg har 2 av mine allerbeste venner der! Sara & Felicia <3 Sara er kona mi og Felicica er pusen miin :3

  Men jo.. Når jeg kommer hjem skal jeg spørre mamma om jeg kan få tilbake kameraet.


  Lagd og redigert av; MEEEJ

  Då skakkas me!

   

 • Natti  Nå trur jeg at jeg skal være med familien resten av kvelden. Så da sier jeg natta til alle søte som har lest bloggen min i dag! 

  Natta ♥

 • Chilledag  Hei igjen, søte! Jeg har nettopp spist opp maten min! Nam, mat fra Manfa in my ♥! Det er en resturang der hvor jeg bor, altså vietnamsk mat! Digg.. 

  Nå chiller jeg i OnePiece'en min, mens jeg laser blogger ogsånn! Livet er herlig! Skole i morgen.. Kunne ønske det var sommerferie nå! Hater skolen og alt som har med den å gjøre, untatt vennene mine da, ofc.. Men nå skal jeg ut i stua med familien! Tror det kommer et innlegg til i dag! Vi får no se ;)
 • Heisann!  Hei, søte! Nå har jeg spist og litt sånn forskjellig, og Ida kunne ikke komme dessverre. Så da blir jeg loner! Jaja, life goes on. Men i hverfall, jeg har tenkt til å prøve å begynne på en sang nå. Musikk er så avslappende! Og morsomt. Man for ut alle følelsene liksom. 

  Åherrejesus, daa! Skrivesperre igjen. Noen ideer om hva neste innlegg skal hanle om? :P
 • Good morning!  Hei, søte! Litt seint å si god morgen, men jeg sto opp akkuratt nå så.. Er det mulig? Jeg er forsatt trøtt! Nå skal jeg snart soveee, orker ikke å være oppe! Men jeg fikk ikke sove så mye i natt da, for det var så sinnsykt varmt! Jeg døde..

  Ja, jeg vet. SKIKKELIG intressant å høre om sovinga mi! hahah. 

  Idag skal jeg bare være hjemme, siden jentene mine er på cup:// Og Sara er med Fredrikke, såjaa. Kan jo sove da! Eller nei, skal finne på noe med Ida tror jeg. Koslig det da! Nå har jeg totalt skrivesperre, så hade!  Snakkes etterpå søtinger!

  Hva skal dere gjøre i dag, da? 

 • Desiiign!  Nå har jeg fått nytt design som dere sikkert ser! Jeg skal ordne med header og linker og profilbilde ogsånn i morgen. Orker ikke nå! Men jeg ble iaf fornøyd :) 

  No skal jeg gå å spise et eple elleno, også trur jeg at jeg skal væe på pcen litt til! Må jo chatte med Sara og Fredrikke da! Selvom det er veldig kjedelig! -.- Neidåå, loveu <3

  Natti alle søte blogglesere!

  Monobryn in my ♥

 • Les mer i arkivet Juni 2012 Mai 2012 April 2012
  hits