emilieanneeli -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Orker ingentingHei, søte! Nettopp våkna, orker ikke blogge, så hvis dere er har lyst til å lese noen bra blogger, les disse:

Sara

Michelle

Felicia

Fredrikkepuus

Michelle CL  

↑Du er h**petre selv Fredrikkee <3 ↑

Preikast, søtee <3

 • Not in mood  Hei, søte! Har egentlig ikke blogglyst, men skal prøve å blogge likevel. Jeg vil bare sove, er så trøøøøtt.. Men skal prøve å ikke snu døgnet, som jeg pleier å gjøre! 

  Nå prøver jeg å lære Dr. Bieber utenat, den er så braaa! Hahah. Forressten, tror at jeg skal gjesteblogge hos verdensbeste Sara! Og så skal jeg vel bare chille, og lese litt blogger kanskje? Har du blogg? Vil gjerne lese den!
 • My day today  I dag har jeg vært å skolen. Wow. Også har jeg og Sara vært to hypre drittunger, og løp og sang og ropte og skreik. Haha, loveuu <3 Og når jeg kom hjem, var jeg drittrøtt sø jeg sovna. Det var altså dagen min.

  Og jeg har lagd fake piercing! Hahah, siden jeg er litt for ung til ekte.. ://
 • G o o d N i g h t  Natta, søte lesere! Det har vært veldig dårlig blogging, men i morgen skal jeg være hjemme, så da blir det nok vanlig blogging igjen. ♥  Sorry, hadde ikke et bedre bilde akkuratt nå, hahah.

  Natta, søtinger <3

 • Travelt  Hei, søte! Jeg blogga ikke noe særlig i går, fo jeg var hos Michelle! Og i dag har jeg vært på bandøvelse.. Men i morgen blir det vanlig blogging igjen!

  Hos Michelle gikk vi LANGT utti skogen, også så vi fersk elgebæsj (trodde vi), så da bli vi liksom litt redde, og skulle til å gå hjem, men da fant vi ut at den ikke var fersk alikevell. Så satt jeg og Michelle på låvebrua og koste oss med jordbær, ostepopp og Magic Piano! 

  Og på bandøvelsen i stad, sang vi, selfølgelig, og bare tulla rundt egentlig. Og jeg hadde veldig vondt i hodet, så jeg ble ikke med på alt. En av grunnene til at jeg dro hjem tidlig. Men nå må jeg fortsette å rydde rommet!

   

  Gammelt bilde.. Orker ikke å løfte på rumpa akkuratt nå. Er sykt sliten!

  Snakkes, søtee! <3

 • Hos Michellepuuz  Hei, søte! Nå er jeg hos verdens beste Michelle! Loveu <3 Nå har vi sminkevideo (trur ikke at jeg kommer til å legge den ut! Hahah) og hårvideo! Så har Ida vært her og vi spiste is og toast. Verdensbeste jenter! Og vi har spilt litt på iPaden til Michelle. Lite liv assa! Og skoledagen var HELT FANTASTISK. Not. Også måtte alle i No Brains ( et band) ta en test. Og jeg måtte gå bort til en random og si at jeg ville runke Justin Bieber. Jentene er så oppfinnsomme! Hahah. Men nå må vi stikke på fotballtrening (jentene trener!) Dere kan se resultatet etter sminkevideoen:

  Før:

  Etter:

   

  Loveuu <3

  Snakkes, puser!

   

 • Konkurranse hos anita92.blogg.no!  Hei, søte! Før jeg logger av, ville jeg bare si at jeg er med i en konkurranse om 2 elf produkter + løsvipper! Dere burde virkelig bli med! Du kommer direkte til innlegget >HER< 

  Natta igjen, søte! <3

 • Natti  Nå trur jeg at jeg skal være med familien resten av kvelden. Så da sier jeg natta til alle søte som har lest bloggen min i dag! 

  Natta ♥

 • Chilledag  Hei igjen, søte! Jeg har nettopp spist opp maten min! Nam, mat fra Manfa in my ♥! Det er en resturang der hvor jeg bor, altså vietnamsk mat! Digg.. 

  Nå chiller jeg i OnePiece'en min, mens jeg laser blogger ogsånn! Livet er herlig! Skole i morgen.. Kunne ønske det var sommerferie nå! Hater skolen og alt som har med den å gjøre, untatt vennene mine da, ofc.. Men nå skal jeg ut i stua med familien! Tror det kommer et innlegg til i dag! Vi får no se ;)
 • Heisann!  Hei, søte! Nå har jeg spist og litt sånn forskjellig, og Ida kunne ikke komme dessverre. Så da blir jeg loner! Jaja, life goes on. Men i hverfall, jeg har tenkt til å prøve å begynne på en sang nå. Musikk er så avslappende! Og morsomt. Man for ut alle følelsene liksom. 

  Åherrejesus, daa! Skrivesperre igjen. Noen ideer om hva neste innlegg skal hanle om? :P
 • Les mer i arkivet April 2012
  hits